Logo del centre cívic

Perfil d'usuari

Dades personals

Any    Mes    Dia  

Seguretat

Tractament de dades

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (dins el fitxer Gestió i ús d’equipaments, locals i espais municipals) ) per a la gestió de les activitats del centre cívic a les que participa com a inscrit.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Les seves dades restaran en actiu fins que sol·liciteu la baixa de les mateixes.

Condicions generals

En virtut d'allò establert a la llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer automatitzat de titularitat de l'AJUNTAMENT DE BARCELONA. Li sol·licitem el seu consentiment per enviar-li la nostra newsletter: Autoritzo l'enviament de la newsletter del CENTRE CÍVIC DE LA TRINITAT VELLA-ESPAI VIA BARCINO. Vosté pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició a la següent adreça: INICIATIVES I PROGRAMES SL (com encarregat del tractament) Av. Roureda 63, 08840 VILADECANS o bé des de la newsletter. INICIATIVES I PROGRAMES S.L. NIF: B59545913 ? No vull rebre informació per correu electrònic ? No vull rebre informació per correu postal Accepto les condicions Signatura

Vols rebre informació?Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iniciatives i Programes (B59545913) | c/ Moianès 58,4rt 1a 081014 Barcelona
direccio.cctrinitatvella@gmail.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio.cctrinitatvella@gmail.com

Logo Miram Cloud