Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Cuina i Gastronomia)

¡NOU!
BRANDADA DE BACALLÀ PEL NADAL

DS, 17 de desembre 11H

17 de desembre de 2022

Espai: Cuina

A càrrec de Qk, Maria Ángeles Escribano La brandada de bacallà és un plat molt recurrent, pots fer-la servir com a farcit, o sola, que està boníssima! Vine i aprèn a preparar-la pels teus plats de nadal.

Preu: Gratuït

Dissabte
17/12/2022
¡NOU!
PANELLETS amb el Forn Trinitat

DJ 20 d'octubre 18h

20 d'octubre de 2022

Espai: Plaça de la Trinitat

El Forn de la Trinitat ens obre les seves portes un cop més per ensenyarnos com es fan els millors panellets. Per llepar-se els dits!

Preu: Gratuït

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 5,00 € per material el primer dia de classe
Dijous
20/10/2022

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí , sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | c/ Diputació 185, pral 1a Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio.cctrinitatvella@gmail.com

Logo Miram Cloud