Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Cuina i Gastronomia)

TALLER D'ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE I SALUDABLE.
Logo de l'activitat TALLER D'ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE I SALUDABLE.

DILLUNS de 17:30 a 19:00h.

18 d'octubre de 2021

Espai: ON LINE

Taller de cuina sostenible i saludable per a tots els públics. Aprendrem alguns conceptes d’alimentació saludable mentre cuinem uns quants plats senzills però boníssims!

Preu: Gratuït

Dilluns
18/10/2021
TALLER DE CUINA NADALENCA
Logo de l'activitat TALLER DE CUINA NADALENCA

Dijous de 18:00 a 19:30h.

9 de desembre de 2021

Espai: Cuina

Professor/a: CC, Inscripcions

Aprendrem a cuinar galetes de gingebre en familia, ideals per prendre amb una tassa de xocolata, amb un te o amb un bon cafè amb llet.

Preu: Gratuït

Dijous
09/12/2021

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí, sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iniciatives i Programes (B59545913) | c/ Moianès 58,4rt 1a 081014 Barcelona
direccio.cctrinitatvella@gmail.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio.cctrinitatvella@gmail.com

Logo Miram Cloud