Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Cuina i Gastronomia)

¡NOU!
BUNYOLS AL FORN
Logo de l'activitat BUNYOLS AL FORN

dijous 18h a 20h

27 d'abril de 2023

Espai: -Sala de dansa-

El nostre estimat forn de la trinitat ens torna a obrir les seves portes per ensenyar-nos com fan els bunyols de quaresma. Una oportunitat única per conèixer l’establiment des de dins, i veure com treballen. taller gratuit .

7 euros d'ingredients.

Preu: Gratuït

Dijous
27/04/2023
CEVICHE PERUÀ
Logo de l'activitat CEVICHE PERUÀ

dissabte de 11h a 13h

1 de juliol de 2023

Espai: -Sala de dansa-

Un dels plats més populars i coneguts en diversos països llatinoamericans que té com a ingredient principal el peix blanc, magnífica alternativa per a aquesta temporada de calor estiuenca.

Preu . 7 Euros ingredients.


Preu: Gratuït

Dissabte
01/07/2023

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí , sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | c/ Diputació 185, pral 1a Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio@cctrinitatvella.cat

Logo Miram Cloud