Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Recursos)

¡NOU!
TALLER DE REPARACIÓ DE FIBRA DE VIDRE
Logo de l'activitat TALLER DE REPARACIÓ DE FIBRA DE VIDRE

Dissabtes de 11 a 13h

Del 3 de juliol de 2021 al 17 de juliol de 2021

Espai: Sala tallers

Professor/a: CC, Inscripcions

Aproximació al modelat i construcció d’un element festiu. • 1era sessió: Disseny i modelat express amb pòrex d’un element volumètric senzill. (O preparació prèvia del model si ja es té coneixement). • 2na sessió: Recobriment amb fibra de vidre i resina acrílica. • 3era sessió: Polit i sanejament d’imperfeccions.

Preu: 11,98 € (IVA inclòs)

Dissabte
03/07/2021
Dissabte
10/07/2021
Dissabte
17/07/2021

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí, sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iniciatives i Programes (B59545913) | c/ Moianès 58,4rt 1a 081014 Barcelona
direccio.cctrinitatvella@gmail.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio.cctrinitatvella@gmail.com

Logo Miram Cloud