Logo del centre cívic

Itineraris (Els més populars)

¡NOU!
ITINERARI A LA SERRALADA DE LA MARINA

ds 9 - 13H

27 de maig de 2023

Espai: -Plaça de la Trinitat-

Arriba la primavera, el bon temps i les ganes de caminar per la natura que ens envolta. La Serra de Marina és un destí perfecte per això, ja que ens queda ben a prop de Trinitat Vella. Coneixerem el Poblat ibèric passant pel Rec Comtal i gaudirem d’un matí a la muntanya. 

Punt de trobada: a les 9h a la llosa del metro Trinitat Vella

A càrrec de l’Angel Sevilla


Dades d'interés:

  • Punt de trobada: a les 9h a la llosa del metro Trinitat Vella
  • 12km
  • 350m de desnivell acumulat (part de la pujada en Singuerlin es farà per les escales mecàniques, inclós al desnivell acumulat)


Preu: Gratuït

Dissabte
27/05/2023

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí , sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | c/ Diputació 185, pral 1a Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio@cctrinitatvella.cat

Logo Miram Cloud