Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Infantils)

¡NOU!
El peix irisat

dissabte de 12 a 13h

5 de juny de 2021

Espai: Sala d'actes

El peix irisat és l'animal més bonic de tot l'oceà. Però està molt sol. Per què els altres peixos no volen jugar amb ell? Així comenen les aventures submarines protagonitzades per un peix.

Preu: Gratuït

Dissabte
05/06/2021
Kangeroo Bollywood
Logo de l'activitat Kangeroo Bollywood

Dissabte de 12h a 13.30h

12 de juny de 2021

Espai: Sala d'actes

Professor/a: CC, Inscripcions

Kangeroo Bollywood és ballar amb els nostres bebès al ritme del Bollywood, gaudint de la dansa i la maternitat. T'animes a ballar amb nosaltres?

Preu: Gratuït

Dissabte
12/06/2021
¡NOU!
La llibreria màgica

dissabte de 12 a 13h

17 d'abril de 2021

Espai: Sala d'actes

El senyor Ramón propietari d'una llibreria s'encarrega de copiar els contes d'arreu del món . Perquè no desapareguin i així tots els nens i nenes els puguin lleguir.

Preu: Gratuït

Dissabte
17/04/2021
¡NOU!
Marina i el somini de volar

dissabte de 12 a 13h

15 de maig de 2021

Espai: Sala d'actes

Professor/a: CC, Inscripcions

La Marina, sempre ha tingut un somni: conèixer el món. Però es veu obligada a treballar a les fàbriques per tal de subsistir, renunciant així al seu somni. Un dia, coneix un personatge màgic que la portarà allà on la seva imaginació desitja. La Marina podrà reunir la força necessària per canviar la situació que la fa sentir descontenta, i a cada lloc que recorrerà, agafarà les eines necessàries per transformar allò que no li complau i poder així aconseguir el seu somni. Ho aconseguirà?

Preu: Gratuït

Dissabte
15/05/2021

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí, sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iniciatives i Programes (B59545913) | c/ Moianès 58,4rt 1a 081014 Barcelona
direccio.cctrinitatvella@gmail.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio.cctrinitatvella@gmail.com

Logo Miram Cloud