Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Infantils)

Els contes de la Tia Elena
Logo de l'activitat Els contes de la Tia Elena

Dissabte de 12h a 13.30h

20 de març de 2021

Espai: Sala d'actes

Professor/a: CC, Inscripcions

Vine a conèixer contes i rondalles populars que vénen de l’altre costat de l’Atlàntic. La Tia Elena ens apropa una maleta viatgera plena d’històries de terra, mar i aire per somiar amb els seus personatges!

Preu: Gratuït

Dissabte
20/03/2021
Espectacle: Contes de l'Índia
Logo de l'activitat Espectacle: Contes de l'Índia

Dijous de 18h a 19.30h

11 de febrer de 2021

Espai: Sala d'actes

Professor/a: CC, Inscripcions

“La Fundació Vicente Ferrer presenta una tarda de contes per Imaginar l’Índia i transportar-te al país amb més màgia del món!

Preu: Gratuït

Dijous
11/02/2021
Espectacle: El Circ
Logo de l'activitat Espectacle: El Circ

Dissabte de 12h a 13.30h

27 de febrer de 2021

Espai: Sala d'actes

Professor/a: CC, Inscripcions

El circ ja ha arribat, els artistes ja estan a punt… però el lleó no vol sortir a la pista, se’n vol tornar amb els seus amics de la selva. Sort que a la puça Pica i al gosset Pet no els importa ser uns artistes de circ i formar part de la troupe: sortiran a la pista amb la seva amiga Sara, la domadora de les petites bèsties, el pallasso, els trapezistes, els malabaristes, el Mag i el seu ajudant el conillet blanc.

Preu: Gratuït

Dissabte
27/02/2021
Espectacle: La Calaca
Logo de l'activitat Espectacle: La Calaca

Dissabte de 12h a 13.30h

13 de febrer de 2021

Espai: Sala d'actes

Professor/a: CC, Inscripcions

Durant el “Día de Muertos”, a Mèxic, les catrines Doña Hueca i Doña Flaca queden atrapades entre el món dels vius i el món dels morts. Mentre busquen la forma de tornar a casa, ens compartiran històries de vida i mort, realitat i fantasia, apropant-nos a la cultura mexicana, les seves màgiques tradicions i divertides festivitats. Un espectacle per compartir en família els neguits que ens provoca la mort (a petits i grans) i transformar-los. Perquè celebrar la mort és també una forma de celebrar la vida.

Preu: Gratuït

Dissabte
13/02/2021
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí, sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iniciatives i Programes (B59545913) | c/ Moianès 58,4rt 1a 081014 Barcelona
direccio.cctrinitatvella@gmail.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio.cctrinitatvella@gmail.com

Logo Miram Cloud