Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Barcelona Districte Cultural)

Degenérate Mucho
Logo de l'activitat Degenérate Mucho

Divendres 20:00 a 21:10

17 de novembre de 2023

Espai: -Sala d'actes-

Artista: Las XL

Qui va voler que tot es dividís en dos? En blanc i negre, en bo i dolent, en veritat i mentida o en masculí i femení? Aquesta és la història d'un error en aquest sistema binari: plenes de bons arguments i sense perdre el sentit de l'humor, i amb música en directe, Las XL s'enfronten a la difícil tasca de tornar a deconstruir-se des de la perspectiva feminista i ressorgir millorades.

El duet madrileny ens convida a participar en aquesta festa de llàgrimes i de rialles de les contradiccions personals i col·lectives, de la rebel·lió de les coses que ens venen imposades.

Un espectacle per a més de 14 anys.

Preu: Gratuït

Divendres
17/11/2023
El Rumbòdrom
Logo de l'activitat El Rumbòdrom

Divendres 20:00 a 20:30

15 de desembre de 2023

Espai: -Sala d'actes-

Artista: Cia. Jose Manuel Álvarez

Si a Río de Janeiro tenen el seu Sambòdrom al Barcelona Districte Cultural hem de tenir el Rumbòdrom, que faci honor a la Rumba, tot un gènere musical nascut de la festa als barris de la nostra ciutat.

A l'escenari pugen les palmeras d'una festa, però qui són en realitat? Són coristes d'un cantant molt conegut i popular? O són ballarines que volen conquerir el món a ritme de rumba catalana? Un escenari, un tablao o, fins i tot, una plaça es transforma en un rumbódrom on hi desfila l'art i on tothom es convidat.

El Rumbòdrom es va estrenar a la Fira Mediterrània de Manresa de l'any 2021 i ha voltat i portat la festa al Dansa Metropolitana de 2022, al Festival Flamenco Azul de Marsella 2022, al Festival Flamenco Madrid 2022, al Tarragona Sona Flamenc 2022, a La Mercè de Barcelona 2022 i a La Villete de Paris 2023; perquè ja ho deia en Peret, un dels pares de la rumba: “Quan em demanen que els hi toqui rumba... es tornen bojos!”

Preu: Gratuït

Divendres
15/12/2023
La balsa de la medusa
Logo de l'activitat La balsa de la medusa

Divendres 20:00 a 21:00

6 d'octubre de 2023

Espai: -Sala d'actes-

Artista: Los Aurora

Un quadre que l'artista romàntic Théodore Géricault va pintar l'any 1818, El rai de la medusa, és el punt de sortida conceptual del darrer disc de Los Aurora i de l'espectacle que presenten al Barcelona Districte Cultural: una crítica a la decadència a què la humanitat es veu abocada per culpa de la corrupció del poder.

Per desenvolupar aquesta idea, Los Aurora han fet un disc amb un so més elèctric i enèrgic, proper al rock andalús dels 70 i hereu de l'explosió creativa que Enrique Morente i Lagartija Nick van fer esclatar l'any 1996 amb l'àlbum ‘Omega'. El so de la banda de Barcelona continua sorgint del flamenc que fusionen amb altres gèneres i que evoluciona cap a llenguatges musicals més atrevits.

El disc es presenta al circuit amb un espectacle innovador que compta amb el ballarí Pol Jiménez, que uneix tradició i modernitat a base de palos jondos com seguiriyas i farrucas que evolucionen cap a l'experimentació, tal i com fa la música amb la veu del Pere Martínez, el piano de Max Villavecchia, el baix de Javi Garrabella i la bateria de Joan Carles Marí.

Preu: Gratuït

Divendres
06/10/2023

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí , sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | c/ Diputació 185, pral 1a Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio@cctrinitatvella.cat

Logo Miram Cloud