Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Música)

¡NOU!
INFUMABLES

divendres de 20H A 21H

Espai: Espai 1

Una colla de col·legues, preparats i ben armats per petar-ho a tots els escenaris de Catalunya i arreu. Fem música de la terra, rock modern, ska i el que ens roti! Ja sabeu, som una colla de infumables que volem fer foc rebentant-ho a totes les places catalanes!

Preu: Gratuït

¡NOU!
THE CUBO FEST 2022

divendres de 18h a 19,30h

9 de setembre de 2022

Espai: Espai 1

Dins de la Festa del Cívic Som 6 personatges que gaudim fent els nostres espectacles i veient que la gent s'ho passa bé. Fem música a l'aire que fa moure els cossos de petits i grans.

Preu: Gratuït

Divendres
09/09/2022

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí , sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iniciatives i Programes (B59545913) | c/ Moianès 58,4rt 1a 081014 Barcelona
direccio.cctrinitatvella@gmail.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio.cctrinitatvella@gmail.com

Logo Miram Cloud