Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Música)

¡NOU!
Aura

dissabte de 12 a 13h

22 de maig de 2021

Espai: Espai 1

és un projecte nascut a Nou Barris que es centra en el canvi constant. Partim de la ide de reivindicar el feminisme com a lluita politica i social tenint l'empoderament i alliberament de les dones com a única i possible victoria.

Preu: Gratuït

Dissabte
22/05/2021
¡NOU!
Renato al aparato

dissabte de 12 a 13h

10 d'abril de 2021

Espai: Espai 1

És cantautor perquè ningú vol tocar amb ell. Es creu graciós i es disfressa i parla d'ell mateix en tercera persona, de fet jo ho se per que soc ell i estic parlant de mi en tercera persona. L'humor i el sentiment son capaços de donar fuit a aquest projecte punky.

Preu: Gratuït

Dissabte
10/04/2021
¡NOU!
Srta Julia y sus Ex

dissabte de 12 a 13h

26 de juny de 2021

Espai: Espai 1

En una nit de Sant Joan, neix Senyoreta Julia i les seves Exs. Com en la famosa obra de Strindberg. Senyoreta Julia és un grup de Des-generats que ballen al so del swing i la cúmbia , el blues o el Ska, el bossa o el tango.

Preu: Gratuït

Dissabte
26/06/2021

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí, sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iniciatives i Programes (B59545913) | c/ Moianès 58,4rt 1a 081014 Barcelona
direccio.cctrinitatvella@gmail.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio.cctrinitatvella@gmail.com

Logo Miram Cloud