Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Els més populars)

¡NOU!
Assemblea Centre Cívic Trinitat Vella

divendres de 19h a 20.30h

16 de setembre de 2022

Espai: Espai 1

Un espai per compartir opinions, suggeriments, inquietuds i propostes amb entitats i associacions del barri.

Preu: Gratuït

Divendres
16/09/2022
¡NOU!
Festa del Cívic

divendres de 18h a 21h

Espai: Espai 1

Bon any a tothom, el curs comença al setembre, i nosaltres amb ell. Apropa’t a la Plaça de la Trinitat Vella i pregunta’ns per les activitats que estan per venir. Ja estaràn les inscripcions obertes, corre corre que s’esgoten les places! A més, us tindrem ben entretingudes amb un espectacles de Circ divertidíssim, un altre espectacle familiar fantàstic a càrrec d’una associació del barri i un concert d’ambient molt festiu durant tota la tarda!

Preu: Gratuït

¡NOU!
IMPROSHOW CON LIMÓN

Dijous de 19h a 20.30h

Espai: Espai 1

Espectacle de teatre improvisat per a tots els públics. A través de les aportacions dels espectadors, els actors i actrius comencen a crear personatges i a filar les trames i desventures d'aquests, creant petites escenes teatrals.

Preu: Gratuït

¡NOU!
Viatges des del sofà “Nord del Marroc”

divendres de 18.30h

1 de juliol de 2022

Espai: Espai 1

Aquest barri és molt ric, ric en diversitat de cultures. Volem conèixer una mica més de l'origen i procedència de les nostres veïnes, que vinguin a explicar-nos com és d’allà on venen, la seva quotidianietat, la seva història, el seu art, el seu menjar… Viatgem des del nostre sofà cap a destinacions que estan a l’hora lluny i a prop. Aquest 1 de juliol marxem al Nord del Marroc, ja que moltes veïnes procedents de Nador, Tanger, Tetuan, Xaouen, Berkani, Larache…. tenen ganes de mostar-nos com és la seva terra i fer-nos passar una vetllada agradable al carrer, coneixent una mica més del Marroc i de les nostres veïnes. Hi haurà música, mostra gastronómica, contes i més cosetes.

Preu: Gratuït

Divendres
01/07/2022

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí , sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iniciatives i Programes (B59545913) | c/ Moianès 58,4rt 1a 081014 Barcelona
direccio.cctrinitatvella@gmail.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio.cctrinitatvella@gmail.com

Logo Miram Cloud