Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Els més populars)

¡NOU!
LA MÀGIA DE MARÇAL FONT AMB CIA. ARTSOM
Logo de l'activitat LA MÀGIA DE MARÇAL FONT AMB CIA. ARTSOM

de

17 de setembre de 2021

Espai: Espai 1

Amb la màgia del Marçal Font, hem volgut fer un gir de 180° i portar la ma?gia a un altre estil. Deixarem enrere els conills i els coloms, els fracs i els barrets, per donar pas a la diversio?, al bon rotllo, a les ganes de saltar i ballar, i en quedar-se enganxat al que? el mag esta? fent a escena fins a l’u?ltim moment. *Activitat relacionada amb “LA FESTA DEL CÍVIC”

Preu: Gratuït

Divendres
17/09/2021
¡NOU!
“EL INVERNADERO DE LAS ROSAS MUERTAS” amb cia art-es medea
Logo de l'activitat “EL INVERNADERO DE LAS ROSAS MUERTAS” amb cia art-es medea

dissabte de 19 a 20h

24 de juliol de 2021

Espai: Sala d'actes

En el 1956, Minerva es tanca al seu apartament per a fugir del passat i evitar qualsevol contacte de l’exterior. Mesos després, Diego, un vell amic seu, es confina al costat d’ella. Tots dos hauran de conviure junts ocultant els seus foscos secrets. Durant el transcurs de l’obra anirem veient com, a poc a poc, aquests secrets surten a la llum mentre la relació entre tots dos personatges va canviant. “El invernadero de las rosas muertas” és un thriller que ens mostra fins a on pot arribar la bogeria humana.

Preu: Gratuït

Dissabte
24/07/2021

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí, sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iniciatives i Programes (B59545913) | c/ Moianès 58,4rt 1a 081014 Barcelona
direccio.cctrinitatvella@gmail.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio.cctrinitatvella@gmail.com

Logo Miram Cloud