Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Els més populars)

¡NOU!
ALICIA AL PAÍS DE LES MARAVELLES. A càrrec: Cia NS Dansa

ds 12 - 13h

18 de març de 2023

Espai: -Sala d'actes-

Un espectacle de dansa i teatre de gest per públic familiar basat en la història de Lewis Carroll. Un conte infantil diferent, on el món d'Alícia es transforma a cada instant i on la nostra protagonista haurà de superar diverses proves. L'ajudes a fer-ho?? Vine! T'encantarà! Un conte dolç i màgic, on les fantasies es barregen constantment amb la realitat en forma de coreografies i participació.

Preu: Gratuït

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 5,00 € per material el primer dia de classe
Dissabte
18/03/2023
¡NOU!
DONES D’ART (DONES, TRANS I PERSONES NO BINÀRIES)

data a concretar

Espai: -Cuina-

Aquest cop, baixem a la terra, a la terra del territori, a la Trini. Deixem de banda a la Frida Kahlo, a la Peggy Guggenheim, ... Perquè al nostre barri també hi ha artistes i volem re-descobrir-les.

 

Farem una trobada de dones artistes del barri de diferents disciplines, per tal de fer una performance d’improvisació on totes creïn juntes, i d’aquesta manera, conèixer-les, que es coneguin entre elles i poder generar un diàleg interessant en torn l’art fet per dones.

Un work in progress creatiu i performatiu. T’ho penses perdre?

Preu: Gratuït

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 5,00 € per material el primer dia de classe
¡NOU!
III NO ANIVERSARI DE L’ESPAI VIA BÀRCINO

dv 18.30 - 20.30h

10 de febrer de 2023

Espai: -Sala d'actes-

3 anys des de que l’Espai via Bàrcino va tancar les seves portes. 3 anys, reivindicant aquest espai com a equipament del barri. És per això que tornem a celebrar aquest NO ANIVERSARI. Alguna cosa farem... Vols saber el què? Apunta-ho a l’agenda, i descobreix-lo per tu mateixa! No 

Preu: Gratuït

Divendres
10/02/2023
¡NOU!
VERMUTSICAL AMB MATEÓLIKA

ds 13 a 14.30h

28 de gener de 2023

Espai: -Sala Polivalent-

Mateólika’s Returns. El nostre estimat cantautor veí de les perifèries, torna després d’un temps sense trepitjar els escenaris, amb menys pels a la llengua encara, i al cap també. Amb moltes ganes d’escoltar les seves noves lletres, riure amb el seu sarcasme i mai se sap, poder fer pogo i tot. Cançó protesta, punk, ska, rumba i humor.

Preu: Gratuït

Dissabte
28/01/2023
  Anterior12Següent

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí , sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | c/ Diputació 185, pral 1a Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio@cctrinitatvella.cat

Logo Miram Cloud