Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Els més populars)

¡NOU!
CAP D'ANY AMB MÉS TUMÀCAT

dv29/31 12 - 13h

5 de gener de 2024

Espai: -Plaça de la Trinitat-

Acabarem l’any amb un espectacle on podran gaudir grans i petites. Serà un matí ple de pallassos, música, humor i imaginació. És tracta d’acabar amb l’avorriment al món, ballar, acaba amb les cares de peix bullit, acomiadar-nos del 2023 i donar la benvinguda al 2024.

Preu: Gratuït

Divendres
05/01/2024
¡NOU!
L'ARRIBADA DEL POBLE GITANO A BARCELONA

ds 12-13.30H

11 de novembre de 2023

Espai: -Sala d'actes-

El teatre d’ombres gitanes es va estrenar el 2021 dins de la Barraca de la Fira Itinerant. La funció mostra les llums i les ombres de la història de l’arribada del poble Gitano a la nostra ciutat mitjançant la màgia de la paraula, la imatge i la música.

Preu: Gratuït

Dissabte
11/11/2023

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí , sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | c/ Diputació 185, pral 1a Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio@cctrinitatvella.cat

Logo Miram Cloud