Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Els més populars)

¡NOU!
JUGUEM amb Cia Expressa't
Logo de l'activitat JUGUEM amb Cia Expressa't

Dissabte 26/11 12 a 13h

26 de novembre de 2022

Espai: Sala d'actes

Claudina ajuda a Florina a retrobar-se amb la nena que porta dins i a veure el món amb ulls d’infant per poder viure el moment present; doncs el moment present ens pot oferir un munt de possibilitats per crear, improvisar i divertir-se.

Preu: Gratuït

Dissabte
26/11/2022
¡NOU!
LE VOYAGE A càrrec de Cia JAM
Logo de l'activitat LE VOYAGE A càrrec de Cia JAM

Dissabte 22/10 12 a 13h

22 d'octubre de 2022

Espai: Plaça de la Trinitat

Amb Le Voyage, JAM posa el focus en els refugiats i migrants, i en el viatge que han d’emprendre cap a una nova vida. Es tracta d’una reflexió profunda sobre un col· lectiu invisible, invisibilitzat i deshumanitzat, una temàtica poc habitual en els espectacles per a tots els públics.

Preu: Gratuït

Dissabte
22/10/2022
¡NOU!
VERMUT MUSICAL AMB LA JUJU - Dins de Renova la teva roba Tardor
Logo de l'activitat VERMUT MUSICAL AMB LA JUJU - Dins de Renova la teva roba Tardor

Dissabte 12/11 12 a 13h

12 de novembre de 2022

Espai: Sala Polivalent

Ella és la fusió feta persona. Pots trobar-la guiant cants medicinals, assaltant un escenari de sound system a cop de hip-hop, soul i reggae o treballant en profunditat el flamenc o el jazz. Hi ha qui la va conèixer meditant i qui la va descobrir arrasant una pista de ball. El que no falta mai, és la seva gràcia i bona vibra contagiosa. En aquesta ocasió, ens presenta el seu costat més íntim com a cantautora reggae i en format acústic.

Preu: Gratuït

Dissabte
12/11/2022

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí , sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | c/ Diputació 185, pral 1a Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio.cctrinitatvella@gmail.com

Logo Miram Cloud