Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Joves)

¡NOU!
FORMUL'ART 1- "Matrimonio" amb Cia. Eski (Institut Doctor Puigvert)
Logo de l'activitat FORMUL'ART 1-

Dissabte de 11 a 11.30 h

19 de juny de 2021

Espai: Sala d'actes

Direcció: Anabel Maurel Juanes Autoria: Adaptación de la obra "7 mujeres", de Humberto Robles y Juan Rios. Intèrprets: Mario Álvarez Navarro, Sila Goberna López, Irene Muñoz Calvo, Marta Puijades Solé, Paula Sales Ramos, Joanna Soler Goméz, Sandra Tudela Salmerón, Paula Vicente González, Andrea Villanueva Fernández. Sinopsi: La mañana de una boda, Lola la novia comienza a sentir una serie de dudas, planteamientos y estereotipos sobre el matrimonio. En este viaje emocional y un poco cómico, estará condicionada por las ideas de su abuela, su madre, sus dos hermanas, sus mejores amigos y hasta la wedding planner de la celebración.

Preu: Gratuït

Dissabte
19/06/2021
¡NOU!
FORMUL'ART 2- "A trip down memory lane" amb Cia. Blades'N'Tulips
Logo de l'activitat FORMUL'ART 2-

Dissabte de 12 a 12.30 h

19 de juny de 2021

Espai: Sala d'actes

Direcció: Marta Martínez Autoria: Creació col.lectiva Intèrprets: Alejandro Ladrón de Guevara Ponce, Berta García Segura, Berta Menasalvas Santos, Carla Pujadas Solé, Laia Caro Martínez, Sali Balde Ureña, Telma Martínez Olaran. Sinopsi: 12 de abril del 90. Un grupo de amigas que con el tiempo se han distanciado son secuestradas y deberán olvidar sus diferencias y colaborar para conseguir escapar.

Preu: Gratuït

Dissabte
19/06/2021
¡NOU!
FORMUL'ART 3- "Vull que el món sàpiga que sóc tan feliç com puc" amb Cia.3 àtoms
Logo de l'activitat FORMUL'ART 3-

Dissabte de 13 a 13.30 h

19 de juny de 2021

Espai: Sala d'actes

Direcció: Eduardo García Oñate Autoria: Autoria col·lectiva Intèrprets: Miquel Padilla, Esteve Gómez, Anna García Oñate, Nerea Jardí, Claudia Munné, Maria Nieto. Sinopsi: Avui és l’aniversari del Jan, però el Jan no té ganes de celebrar. Malgrat que ell no vulgui, és hora que comenci la festa.

Preu: Gratuït

Dissabte
19/06/2021
¡NOU!
FORMUL'ART 4- "Confia en mi" amb Cia. Sostingudes
Logo de l'activitat FORMUL'ART 4-

Dissabte de 18h a 18.45h

19 de juny de 2021

Espai: Sala d'actes

Autoria: Cia. Sostingudes Intèrprets: Ares Lara Pla, Martina Bigas Martí, Júlia Morlans Martín, Pol Hernàndez Díaz. Sinopsi: Quatre amics d'una residència d'estudiants, ens expliquen el seu dia a dia. El problema vindrà quan el passat torni a les seves vides. Aquest provocarà discussions dins del grup i revelacions que no s'havien vist mai. Una obra musical que tracta sobre la veritat. Perquè fins a quin punt hem de dir tota la veritat? On es queda tot allò que no ens atrevim a dir, acceptar i/o exterioritzar? Fins a quin punt la gent ens coneix, o millor dit, fins a quin punt coneixem realment a una persona? Al dia a dia rebem massa estímuls que ens fan reaccionar d'una manera o una altra depenent de la situació, però quins són els límits establerts per la societat? Què passa si els trenquem?

Preu: Gratuït

Dissabte
19/06/2021
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí, sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iniciatives i Programes (B59545913) | c/ Moianès 58,4rt 1a 081014 Barcelona
direccio.cctrinitatvella@gmail.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio.cctrinitatvella@gmail.com

Logo Miram Cloud