Logo del centre cívic

Itineraris (Els tallers de Dissabte)

RUTA HISTÒRICA PEL REC COMTAL
Logo de l'activitat RUTA HISTÒRICA PEL REC COMTAL

Dissabte de d'11:00 a 13:30h.

2 d'octubre de 2021

Espai: Plaça de la Trinitat

Professor/a: CC, Inscripcions

Ens trobarem a la Mina de Montcada i Reixac (al costat de l’estació de tren Montcada Bifurcació) i recorrerem el transcurs del Rec Comtal fins arribar a la Casa de l’Aigua de Trinitat Vella. Durant el recorregut atravessarem els horts de La Ponderosa i coneixerem els trams en que encara es conserva en superfície el Rec Comtal. Ens acompanyarà Jordi Petit, historiador i membre del Centre d’Estudis Ignasi Iglesias. Coorganitzat amb l’Aula Ambiental de Sant Andreu en el marc de l’Any de la Capitalitat de l’Alimentació Sostenible a Barcelona.

Preu: Gratuït

Dissabte
02/10/2021

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí, sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iniciatives i Programes (B59545913) | c/ Moianès 58,4rt 1a 081014 Barcelona
direccio.cctrinitatvella@gmail.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio.cctrinitatvella@gmail.com

Logo Miram Cloud