Logo del centre cívic

Itineraris (Recursos)

¡NOU!
PRESÓ DE DONES TRINITAT VELLA

ds 10-13H

18 de novembre de 2023

Espai: -Sala Polivalent-

Punt de trobada: Centre Cívic Trinitat Vella

Coorganitzat amb l’Associació Comissió per la recerca i la divulgació de la memòria de Trinitat Vella Ens endinsarem a l’antiga Presó de Dones de Trinitat Vella, amb l’objectiu de conèixer la història d’aquest espai que va ser el marc de les primeres manifestacions feministes per la lluita dels drets de les dones a Barcelona on comptarem amb testimonis d’ex-preses políti- ques i acabarem amb cançons de protesta. *Finalització de l’itinerari amb el concert de la cantautora Silvia Tomás.

Preu: Gratuït

Dissabte
18/11/2023
¡NOU!
REC COMTAL BORN

ds 9 - 13H

21 d'octubre de 2023

Espai: -Sala Polivalent-

Punt de trobada: Centre Cívic Trinitat Vella

Coorganitzat amb l’Associació Comissió per la recerca i la divulgació de la memòria de Trinitat Vella

Ens trobarem a la porta del Centre Cívic: començarem el recorregut per on passava el Rec Comtal, visitarem el Molí de Sant Andreu. A les 10.30h, agafarem el metro a Torres i Bages cap al Born, on tindrem una visita guiada de la zona arqueològica.

Preu: Gratuït

Dissabte
21/10/2023

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí , sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | c/ Diputació 185, pral 1a Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio@cctrinitatvella.cat

Logo Miram Cloud