Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Els més populars)

¡NOU!
CREMA FACIAL HIDRATANT PER L'HIVERN AMB COSMÈTICA NATURAL

DS, 15 d'octubre 11H

15 d'octubre de 2022

Espai: Cuina

La Marion de Mon Petit Pot, ens torna a deleitar amb un altre producte de cosmètica natural. Elaborarem la nostra pròpia crema facial hidratant per l’època quan la pell més és resseca.

Preu: Gratuït

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 5,00 € per material el primer dia de classe
Dissabte
15/10/2022
¡NOU!
FEM PLANTELS PER L'HORT

DV, 7 d'octubre 11H

Espai: Sala Polivalent

En aquest taller, descobrirem els diferents tipus de llavors que ens podem trobar en els nostres horts i aprendrem quina és la millor manera de fer un planter que ens permet afavorir la supervivència d’allò que volem cultivar. A més a més, gaudirem del nou jardí comestible de Trinitat Vella!

Preu: Gratuït

¡NOU!
JOGUINES RECICLADES PELS ANIMALONS DE CASA

DC, 9 de novembre 18H

9 de novembre de 2022

Espai: Sala Polivalent

Coorganitzat amb: l’Aula Aambiental de Sant Andreu i Banc del Temps Trinitat Vella A càrrec de Zero Waste Barcelona Aquesta edició del Renova la roba aprofitarem els retals per aprendre a fer joguines pels nostres animalons de casa, evitant així els impactes ambientals innecessaris d’un excessiu consum. Participa!!!

Preu: Gratuït

Dimecres
09/11/2022
¡NOU!
REC COMTAL I

DS, 5 de novembre 9H

5 de novembre de 2022

Espai: Plaça de la Trinitat

Punt de trobada: 9h Plaça de la Trinitat ó 10.15h Reixagó Coorganitzat amb l’Associació Comissió per la recerca i la divulgació de la memòria de Trinitat Vella i l’Aula Ambiental de Sant Andreu Tindrem un primer punt de trobada a les 9h a la Plaça de la Trinitat, des d’on anirem a agafar el bus per anar a Montcada. Si et va millor podràs unir-te al grup al segon punt de trobada al Reixagó, cap a les 11 anirem a la Casa dels pous, calderes i bombes de vapor. A les 12h tornarem a Trinitat caminant pel Rec Comtal i cap a les 13h arribarem a les Cases de les aigües Trinitat Vella i Trinitat Nova

Preu: Gratuït

Dissabte
05/11/2022
  Anterior12Següent

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí , sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | c/ Diputació 185, pral 1a Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio.cctrinitatvella@gmail.com

Logo Miram Cloud