Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Els més populars)

AIGUA TÈRBOLA: El negoci d’AGBAR a Mèxic
Logo de l'activitat AIGUA TÈRBOLA: El negoci d’AGBAR a Mèxic

dimecres 19 a 20.30h

5 de juliol de 2023

Espai: -Sala Polivalent-

Quins impactes ha tingut Aigües de Barcelona a Mèxic des de la seva arribada el 2001? A través d’aquest cas concret, el documental explora el paper de les transnacionals com Agbar a països de Sud i com està aprofitant la suavitat normativa del context per als seus beneficis en el negoci de l’aigua. El documental també ens permetrà conèixer quines lluites planten cara a la seva avarícia i com es connecten amb el moviment per l’aigua pública i democràtica a Catalunya.

Podràs gaudir d’aquest cinefòrum amb crispetes fetes amb una cuina solar. T’hi esperem!

Preu: Gratuït

Dimecres
05/07/2023
¡NOU!
CUINA I GASTRONOMIA: RISOTTO
Logo de l'activitat CUINA I GASTRONOMIA: RISOTTO

dissabte 11 - 13h

29 d'abril de 2023

Espai: -Cuina-

Més enllà dels espaguetis, hi ha una meravellosa gastronomia a descobrir. Es tracta d’una gastronomia mediterrània en el seu més complet sentit, amb una enorme varietat de preparacions i pro- ductes. Descobreix una mostra del receptari ita- lià més saborós i extra- ordinari. En aquest taller aprendràs de la mà de Pier Luigi a preparar un autèntic risotto.

5€ pels igredients 

Preu: Gratuït

Dissabte
29/04/2023
¡NOU!
ENS PREPAREM PER A L’ESTIU A L’HORT URBÀ
Logo de l'activitat ENS PREPAREM PER A L’ESTIU A L’HORT URBÀ

dijous 11 - 13h

20 d'abril de 2023

Espai: -Sala Polivalent-

En aquest taller esbrinarem quines plantes són més resistents a l’època més seca de l’any, i planificarem com preparar l’espai segons les característiques i la disponibilitat de reg que tinguem. A més a més, aprofitarem per plantar els planters i analitzar el perquè hem escollit aquestes espècies i no unes altres per a l’espai del Centre Cívic de Trinitat Vella.

Preu: Gratuït

Dijous
20/04/2023
¡NOU!
INICIACIÓ AL CLOWN COM A EINA D’AUTOCONEIXEMENT I CREIXEMENT PERSONAL (+18)
Logo de l'activitat INICIACIÓ AL CLOWN COM A EINA D’AUTOCONEIXEMENT I CREIXEMENT PERSONAL (+18)

ds 10-14h i 16-20h

20 de maig de 2023

Espai: -Sala d'actes-

Vols afrontar el teu sentit del ridícul? Vols conectar amb la teva part més esencial i autèntica? T’agradaria aprendre a mostrar-te tal com ets?

Vols descobrir el clown com a eina terapèutica i d’autoconeixement? Et ve de gust jugar i pasar un dia divertit i enriquidor? *Cal portar roba cómoda i mitjons antilliscants.

Preu: 15,97 € (IVA inclòs)

Dissabte
20/05/2023
  Anterior12Següent

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí , sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | c/ Diputació 185, pral 1a Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio@cctrinitatvella.cat

Logo Miram Cloud