Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Els més populars)

Dones d'Art: Frida Kahlo
Logo de l'activitat Dones d'Art: Frida Kahlo

Dijous de 19h a 20.30h

4 de març de 2021

Espai: Sala d'actes

Professor/a: CC, Inscripcions

El paper de la dona en la història de l’art ha estat polièdric: creadora, inspiradora, catalitzadora, vantguardista, trencadora...l’hem vista en primera línia com a artista, com a musa, com a element vehicular d’altres personalitats o col·legues, en definitiva com a protagonista directa o indirecta del fet artístic. Frida Kahlo va crear una pintura absolutament personal, ingènua i profundament metafòrica al mateix temps, derivada de la seva exaltada sensibilitat i de diversos esdeveniments que van marcar la seva vida. Endinsa’t en la ment de Frida a través d’una experiència on hi participen tots els sentits. “Pensaron que yo era surrealista, pero no lo fui. Nunca pinté mis sueños, sólo pinté mi pròpia realidad”... T’atreveixes a viure-la?

Preu: Gratuït

Dijous
04/03/2021

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí, sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iniciatives i Programes (B59545913) | c/ Moianès 58,4rt 1a 081014 Barcelona
direccio.cctrinitatvella@gmail.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio.cctrinitatvella@gmail.com

Logo Miram Cloud