Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Els més populars)

¡NOU!
CONCURS DE TRUITA

dj 18.30 - 20.30h

16 de febrer de 2023

Espai: -Sala Polivalent-

Ja teníem ganes de saber qui fa la millor truita de patata del barri. Seràs tu? Prepara-te-la i porta-la perquè la tasti el jurat, i passa’t una bona estona amb nosaltres, que després les repartirem les totes truites entre els concursants per tastar-les i compartirem els secrets de la recepta, o no.

 

Hi haurà tres categories:

·         Les més gustosa

·         La més original

·         El millor punt de sal. 


Les guanyadores dels concurs rebran un val per un àpat a un bar/restaurant del barri.

Preu: Gratuït

Dijous
16/02/2023

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí , sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura (B63033740) | c/ Diputació 185, pral 1a Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio@cctrinitatvella.cat

Logo Miram Cloud