Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Els més populars)

VIATGES DES DEL SOFÀ - MOÇAMBIC
Logo de l'activitat VIATGES DES DEL SOFÀ - MOÇAMBIC

Dijous de 18 a 20h

15 de juliol de 2021

Espai: Sala d'actes

Professor/a: CC, Inscripcions

“Viatges des del sofà” és un cicle cultural amb el qual es proposa a les espectadores que viatgin amb els cinc sentits a alguns dels indrets d’aquest món tan divers i desconegut. Propera parada: Moçambic. Un destí que passa desapercebut de gran diversitat cultural i natural. Moltes tradicions culturals de Moçambic, han sobreviscut a segles de colonialisme portuguès. Grups ètnics com els Makonde o els Chopi conviuen amb altres influències com la islàmica, l’idioma suahili o el bantu parlat per grups matrilineals. A través de la dansa, la música, la paraula, l’art, i, si ens ho permeten, la gastronomia, coneixerem una mica més d’aquest poble. *Activitat relacionades: Exposició i Taller de ‘JOGUINES DE MOÇAMBIC’

Preu: Gratuït

Dijous
15/07/2021

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí, sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iniciatives i Programes (B59545913) | c/ Moianès 58,4rt 1a 081014 Barcelona
direccio.cctrinitatvella@gmail.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio.cctrinitatvella@gmail.com

Logo Miram Cloud