Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Els més populars)

¡NOU!
(RE)VOLTA LA TRINI / MONOGRÀFIC!

DS, 10/09 de 10 - 13H

10 de setembre de 2022

Espai: Plaça de la Trinitat

La (Re)Volta de La Trini pretén donar a conèixer el passat de lluites urbanes i reivindicacions d'un dels barris del districte de Sant Andreu més desconeguts. De com la força i perseverança de la seva gent ha sabut fer front a la deixadesa, manca de serveis i d'infraestructures que la Trinitat Vella patia des de fa dècades. Coorganitzat amb l’Associació Comissió per la recerca i la divulgació de la memòria de Trinitat Vella

Preu: Gratuït

Dissabte
10/09/2022
¡NOU!
COSMÈTICA NATURAL ‘FES LA TEVA CREMA AFTER SUN’ / MONOGRÀFIC!

DT, 12/07 de 18.30H

12 de juliol de 2022

Espai: Sala tallers

La Marion de Mon Petit Pot, cosmètica creativa i saludable, ens ajudarà a elaborar la nostra crema aftersun amb productes naturals, i més a més ens explicarà com cuidar-nos la pell a l'Estiu.

Preu: Gratuït

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 5,00 € per material el primer dia de classe
Dimarts
12/07/2022
¡NOU!
III Edició de l’Orgull de la Trini

Dissabte de

Espai: Espai 1

Torna l’Orgull de la Trini! La Trinitat Vella celebra la tercera edició de l’Orgull LGTBIQ+ amb una jornada plena d’activitats reivindicatives i festives a parts iguals organitzades per entitats, equipaments i veïnes del barri. Segueix l’Instagram @orgulldelatrini i no et perdis la programació d’enguany!

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí , sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iniciatives i Programes (B59545913) | c/ Moianès 58,4rt 1a 081014 Barcelona
direccio.cctrinitatvella@gmail.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio.cctrinitatvella@gmail.com

Logo Miram Cloud