Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Infantils)

48h agricultura urbana Trinitat Vella (1r torn de 10 a 11:15h)
Logo de l'activitat 48h agricultura urbana Trinitat Vella (1r torn de 10 a 11:15h)

Dissabte de 10 a 11:15h

29 de maig de 2021

Espai: Sala tallers

Professor/a: CC, Inscripcions

Taller familiar on construirem cases i menjadores pels nostres amics alats de la ciutat, ocells i insectes beneficiosos per la biodiversitat urbana. Parlarem sobre què és la biodiversitat i el verd urbà, els seus beneficis i com potenciar-la, tot construint menjadores i refugis senzills que milloraran l'habitat urbà per aquests petits aliats. A partir de 5 anys. A càrrec de Casa d'Oficis Barris Sostenibles. Projecte de Barcelona Activa de formació i inserció laboral en l'especialitat de Monitors/es de Medi Ambient. Organitzat per l'Aula Ambiental del districte de Sant Andreu i el Centre Cívic Trinitat Vella en col·laboració de Parcs i Jardins, Institut Municipal. Departament de Mans al Verd, Agricultura Urbana – Xarxa Horts Municipals.

Preu: Gratuït

Dissabte
29/05/2021
48h agricultura urbana Trinitat Vella 2n torn (de 11:30h a 12:45h)
Logo de l'activitat 48h agricultura urbana Trinitat Vella 2n torn (de 11:30h a 12:45h)

Dissabte de 11:30h a 12:45h

29 de maig de 2021

Espai: Sala tallers

Professor/a: CC, Inscripcions

Breu descripció Taller familiar on construirem cases i menjadores pels nostres amics alats de la ciutat, ocells i insectes beneficiosos per la biodiversitat urbana. Parlarem sobre què és la biodiversitat i el verd urbà, els seus beneficis i com potenciar-la, tot construint menjadores i refugis senzills que milloraran l'habitat urbà per aquests petits aliats. A partir de 5 anys. A càrrec de Casa d'Oficis Barris Sostenibles. Projecte de Barcelona Activa de formació i inserció laboral en l'especialitat de Monitors/es de Medi Ambient. Organitzat per l'Aula Ambiental del districte de Sant Andreu i el Centre Cívic Trinitat Vella en col·laboració de Parcs i Jardins, Institut Municipal. Departament de Mans al Verd, Agricultura Urbana – Xarxa Horts Municipals.

Preu: Gratuït

Dissabte
29/05/2021

Abans d'inscriure't!

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant aquí, sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, registra't.

Condicions reserva

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o par altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes i descomptes!

Disposeu de determinats reduccions (Atur, renda mínima i família MP i N) descomptes (segons i tercers tallers) sobre els preus dels tallers, per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que t'inscriguis i presentis la documentació presencialment al centre. Val a dir, que si no s'aporta la documentació que justifica aquest descompte, la inscripció no serà vàlida.

Suplement per al material!

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Iniciatives i Programes (B59545913) | c/ Moianès 58,4rt 1a 081014 Barcelona
direccio.cctrinitatvella@gmail.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TRINITAT VELLA

Foradada , 36
08033 Barcelona
933457016
informacio.cctrinitatvella@gmail.com

Logo Miram Cloud